Categorii Produse

UPS nJoy PWUP-LI200H1-AZ01B, Horus Plus 2000, 2000 VA, 1200 W, LCD cu ecran tactil, management, repornire automata, reglaj automat al tensiunii

#
#
1061.00lei

805.00lei

star star star star star

0 Opinii | Adauga review

Taxa transport 35 lei (IN LIMITA A 15 KG - VEZI INFO DESPRE LIVRARE)
Plata online sau ramburs
Posibilitate retur in 14 zile
Livrare rapida

Cod produs: PWUP-LI200H1-AZ01B

6 Rate

0% Dobanda
#

Seria Horus plus este o serie de UPS line-interactive destinata utilizatorilor rezidentiali. Scopul principal al seriei este de a proteja echipamentele electronice de evenimente electrice neasteptate care ar putea provoca daune costisitoare. Horus Plus este in format tower echipat cu baterii interne pentru rezerva de energie in caz de intreruperi de curent, plus alte caracteristici importante pentru functionarea corecta a sistemelor electronice cum sunt AVR, program de management, functia Cold-Start. Horus Plus poate fi conectat la modemuri, PC-uri, TV, sisteme de supraveghere nesofisticate.

Horus Plus asigura un nivel crescut de protectie electrica datorita tipologiei line-interactive. Unde cele doua invertoare sunt capabile sa functioneze ca invertor si respectiv redresor incarcator de baterie. In lipsa curentului la retea, un comutator este deschis automat, iar sarcina este alimentata de baterii pana la reabilitarea retelei principale.
Designul lui Horus Plus este ergonomic prin acces facil la butoanele si ecranul de pe partea frontala, plus ofera o amprenta mica la sol.

Bateriile din unitatea UPS pot fi inlocuite simplu de catre utilizator fara a mai fi nevoie de interventie service.

Principiul de functionare ventilator

Horus Plus 600/800/1000:
Fara ventilator
Horus Plus 1500/2000:
In Mod Conectat, ventilator pornit daca incarcarea >70%
In Mod Pe baterie si AVR, ventilator pornit.

Ecranul LCD colorat ofera toate informatiile necesare legate de modul de functionare a UPS-ului la o singura privire. In plus, pe LCD ai acces la diagnostic cat si la o lista de evenimente datate care contureaza o imagine clara asupra comportamentului din mediul electric in orice moment.
Functia AVR elimina problemele generate de fluctuatiile repetate de tensiune. Egalizeaza toate iregularitatile aparute evitand astfel defectarea aparatelor electronice conectate.
Pentru un serviciu automatizat complet dupa o cadere de tensiune Horus Plus este echipat si cu functia Auto-Restart care va reporni tot sistemul fara interventie extena.
In cazul in care tensiunea la retea lipseste, dar este nevoie de utilizarea UPS-ului, prin functia de Cold Start este posibil pornirea sa folosind energia din bateria interna disponibila.

O metoda simpla de monitorizare este si portul de comunicare USB care permite inchiderea sistemului dupa un program plus alte optiuni de management.
Horus Plus detine un program de management dedicat care pune la dispozitie unelte de monitorizare si control create sa ajute impotriva evenimentelor neprevazute. Acest program ofera personalizarea functionarii sistemului UPS in functie de orar, configuratie electrica etc.

In functionare, Horus Plus poate avea numeroase alarme care se pot declansa in functie de evenimentele electrice, cum ar fi caderi de tensiune, supratensiune si alte erori. Pentru a mentine UPS-ul silentios chiar si in aceste situatii, sunetul alarmelor se poate dezactiva prin intermediul programului de management compatibil.

Detalii Tehnice

Capacitate (W)

1200

Voltaj (V)

230

Protectie scurtcircuit

da

Protectie supratensiune

da

icon-1.png

Livrare Rapida prin curier oriunde in Romania

icon-1.png

Consultanta Gratuita in alegerea produsului dorit

icon-1.png

Plata cu Cardul 6 rate si 0% dobanda