Categorii Produse

UPS nJoy UPCMTLS610HCAAZ01B, Cadu 1000, 1000 VA, 600 W, Line Interactive, AVR, auto-restart, ecran LCD

#
#

665.00lei

star star star star star

0 Opinii | Adauga review

Taxa transport 35 lei (IN LIMITA A 15 KG - VEZI INFO DESPRE LIVRARE)
Plata online sau ramburs
Posibilitate retur in 14 zile
Livrare rapida

Cod produs: UPCMTLS610HCAAZ01B

6 Rate

0% Dobanda
#

Cunoastem in amanunt despre dorinta clientilor nostri de a nu risca deloc atunci cand e vorba de sistemele electrice si IT. Strategia noastra este de a identifica cauzele potentiale care ameninta acest tip de sisteme si sa oferim o solutie de protectie electrica perfect integrata in mediile comerciale.

Sursa noastra neintreruptibila (UPS) Cadu este conceputa si destinata unei varietati de aplicatii comerciale si business.

Seria Cadu este conceputa sa includa specificatii tehnice bine gandite pentru a se integra foarte bine cu echipamentele mici si medii. Cadu masoara la iesire 230V+/-10% (cu o toleranta acceptata de 3%), iar voltajul este mai precis cu 33% decat optiunea similara a competitiei noastre directe, asigurand echipamentele conectate impotriva defectelor electrice.
Seria Cadu are un incarcator ultra-rapid, cu o capacitate de incarcare a bateriilor, sub circumstante normale, in 3 ore. Acest interval este cu 25% mai rapid decat orice alta optiune similara disponibila in acest moment.

Seria Cadu are disponibil portul USB HID pentru ca utilizatorii sa aiba acces facil la managementul UPS-ului. Tehnologia HID va permite monitorizarea parametriilor cruciali in mod simplu, fara ajutorul unui program de management dedicat. Cu HID (Human Interaction Protocol) ai posibilitatea sa utilizezi optiunile native Windows pentru power management.

Portul LAN permite conexiuni rapide de 1Gb/s, iar totodata este protejat de anomaliile electrice fara a diminua viteza.
Bateriile care alimenrteaza seria Cadu sunt mai mari decat media si ofera cu 20% mai multa energie in comparatie cu bateriile comune.

Mod de functionare ventilator

Cadu 650/850/1000: Nu au ventilator.
Cadu 1500/2000:
Ventilator ON in modul Conectat, daca incarcarea > 80%
Ventilator ON in modul Pe baterie si AVR.

In functionare, Cadu poate avea numeroase alarme care se pot declansa in functie de evenimentele electrice, cum ar fi caderi de tensiune, supratensiune si alte erori. Pentru a mentine UPS-ul silentios chiar si in aceste situatii, sunetul alarmelor se poate dezactiva prin intermediul programului de management compatibil.

Daca Cadu este folosit acasa sau intr-un birou personal pentru protectia echipamentelor IT, caracteristicile trebuie sa se potriveasca perfect in acest mediu. In conditii de iluminat slab sau in timpul noptii, lumina ecranului la intensitate maxima poate fi suparatoare. De aceea am implementat lumina variabila a ecranului, caracteristica care aduce intensitatea luminii la 20%, in stand-by, fara evenimente. In modul Pe baterie, erori si alarme ecranul se va lumina automat la 100% intensitate.

*Acesta caracteristica a fost introdusa in martie 2021.

Caracteristici fundamentate calibrate

Functia Auto-Restart;
Alarma pentru inlocuire baterie;
Controlat de un microprocesor care asigura eficienta;
Functia AVR (Boost&Buck);
Incarcare de tip Off-mode;
Functia Cold-Start.

Detalii Tehnice

Capacitate (W)

600

Voltaj (V)

230

Protectie scurtcircuit

da

Protectie supratensiune

da

icon-1.png

Livrare Rapida prin curier oriunde in Romania

icon-1.png

Consultanta Gratuita in alegerea produsului dorit

icon-1.png

Plata cu Cardul 6 rate si 0% dobanda